Gravidhjärna!

Blir så sur på mig själv. Jag visste att jag hade tid på bvc den 2:a. Å idag e de första, för roys mamma fyller år.. de visste jag oxå! Ändå säger jag till alla igår att jag ska till bvc imorrn. Vaknar idag, stressar runt, lämnar whiskey hos svärmor å går till bvc!!!!!! Väl där får jag vänta 25 min på min tur. De va inte ens min tur! Länge leve gravidhjärnan!

Iaf, idag kommer johanna över en stund, sen ska jag till svärmor när roy kommer hem. Äta maaaaaat :) Jag va där i helgen å förberedda massa mat inför dopet. Gissa knäckt i ryggen! Sen ve å fasa började vår garderob ge vika i sovrummet, kul, så igår plockade vi isär JYSK skitet å byggde ihop den i klädkammaren å reglade fast den i väggen! De andra garderoberna ställde jag i Leonas rum. Så ikväll åker vi förmodligen till ikea å köper nya till sovrummet!

Så typiskt med en till utgift nu innan dopet å semestern! Åker till teneriffa på tisdag om en vecka! Wihooo! De blir Leonas andra flygresa. Nu dock lite längre sådan! :S

Nä nu hör jag Leona gnälla i gåstolen. Haha, hon e så söt när hon tar sig framåt. Ser ut som om hon åker skidor. Måste filma!!

Nu ska jag söva lillan å försöka äta frukost :) Kl 12!

Lillan sex månader! :)


RSS 2.0