Hemma välbehållna!

Nu e vi hemma igen efter en tur till Värmland. De va skönt å komma bort lite. Nog för att vi saknade pappsen här hemma, men de va ju bara ett par dagar... Sen Leona föddes har vi faktiskt varit borta från varann ganska många ggr. Så va de ju aldrig innan hon fanns. Vet inte varför de blivit så... men skönt e de iaf att få andas lite emellanåt.
Brorsans flickor hade blivit så stora! Man ser verkligen hur de växer när man har en egen som e så liten.
På lördagen va vi i badhuset i Hagfors. Leona tyckte att de va jättekul :) Hon gillar badhuset! Å på söndag börjar äntligen babysimmet!

Vädret suger ju, å vi tänker bara stanna hemma hela dagen! Har en massa här hemma som ska fixas. Fick massor av kläder med ifrån värmland som tvättats å nu e de lite mjuka leksaker som ska in i tvätten. Blir roligt för Leona me lite nya grejer. letar febrilt efter en gåstol oxå, men jag e ju så kräsen på att de ska va en tjejig färg!

Borde ta en tur till Katrineholm också på fredag. De e mycket nu!

Imorn ska vi träffa Johanna en sväng. Får se va vi hittar på. Känns som jag har en del å göra inför dopet. Men jag hinner nog.

Ses!

Kommentarer
Postat av: Björn Nordahn

Mmm, badhuset i Hagfors e mkt finare än de i staen, speciellt för de små. Men ja har hört nått om att de ska bygga om det i Filipstad snart &då...

2011-12-13 @ 08:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0